Iubita lui Toader îşi vrea fiul înapoi. Ar putea Marcel să-i crească băiatul?

 

Fiul Mirelei Constantin ar putea să se mute cu mama lui în Capitală! După ce şi-a făcut buletin de Bucureşti, iubita lui Marcel Toader are planuri mari.

Relaţia pe care blondina o are cu omul de afaceri avansează pe zi ce trece. Interpreta s-a şi mutat în casa acestuia unde are de gând să îşi aducă şi copilul pe care îl are cu fostul soţ.


Sunt un cuplu de numai 4 luni, dar lucrurile devin tot mai serioase. Atât de serioase că Marcel Toader i-ar putea creşte pruncul.


„Relaţia noastră merge foarte bine, de când ne-am mutat împreună ne-am apropiat foarte mult. Este o fericire constantă şi ne bucurăm de aceste momente. Cu toate acestea mi-e foarte dor de fiul meu şi mă gândesc ca pe viitor să-l aduc să locuiască împreună cu noi. Marcel se înţelege foarte bine cu Codruţ şi a fost încântat de această idee." a declarat Mirela Constantin.

Doar că planurile Mirelei de a forma o familie cu Marcel Toader şi fiul ei din căsătoria anterioară ar putea şi dejucate de fostul soţ.
Ciprian, bărbatul cu care iubita lui Toader a fost măritată când locuia la Târgu Jiu, ar putea porni un război în toată regula dacă fosta nevastă va încerca să îi ia copilul.

Aşa că, o aşteaptă vremuri grele pe Mirela, noroc că e Marcel lângă ea să o consoleze.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest