A plagiat dezbrăcată! Iulia Albu, copiatoarea cu gura mare

 
+2 click pentru
galerie

Fashion-editorul Iulia Albu nu este deloc originală, chiar dacă aşa se crede! Fosta nevastă a creatorului de pantofi a şocat, în 2009, când a pozat nud, pentru a promova o colecţie de genţi, accesorii şi încălţăminte, a lui Mihai Albu. Însă, pictorialul îndrăzneţ al cărei protagonistă a fost Iulia părea a fi o copie, aproape identică, a unei campanii ce avea în prim-plan o altă frumuseţe autohtonă

Pe vremea când era încă măritată cu Mihai Albu şi, culmea, era şi gravidă, Iulia Albu s-a dezbrăcat, de dragul afacerii. Că, ce nu fac vedetele pentru un cont gras, în bancă!

Pentru că soţul ei tocmai lansase o colecţie nouă, şatena l-a ajutat în promovarea produselor: şi-a dat hainele jos şi a pus pe ea genţi, pantofi şi alte accesorii.

Campania a prins la public, iar afacerea familiei a înflorit cât ai clipi. Doar că ideea pictorialului nu a fost deloc originală. Ipostazele în care a pozat doamna Albu, în 2009, seamănă izbitor cu anumite fotografii, pe care un manechin de top le-a făcut, cu şase ani înaintea ei.

Valentina Pelinel a renunţat la orice inhibiţii şi, în loc de haine, şi-a pus mai multe poşete pe trupu-i gol. Apoi şi-a umplut buzunarele de bani! Actuala soţie a politicianului Cristian Boureanu a fost însă pudică şi nu a renunţat de tot, la anumite accesorii.

„Am purtat lenjerie, normal, şi a fost scoasă pe calculator. E o campanie de acum aproximativ 11 ani, fotografiată de Patrick Demarchelier."

Se pare că Iulia Albu dă degeaba de pământ cu vestimentaţia vedetelor. Ea nu a fost originală nici când s-a dezbrăcat!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest