Iulia Ionescu, fata dispărută acum câteva zile, s-a întors acasă!

 

Tatăl fetei spune că, "dacă a fost la mănăstire, foarte bine"! El crede că această experienţă a ajutat-o pe fiica lui să înţeleagă ce presupune viaţa monahală. El spune, însă, că este supărat pe duhovnicul feţei pentru că nu a anunţat despre intenţiile acesteia de a pleca de acasă

Iulia a băgat o ţară-ntreagă în sperieţi. Elevă eminentă, liniştită şi responsabilă, adolescenta a dispărut. Familia a alertat imediat autorităţile, mai ales că fata nu obişnuia să plece de acasă fără să îşi anunţe părinţii.

Fata a fost recunoscută de un angajat CFR, în jurul orei 17:15, în dreptul localităţii Paşcani, într-un tren internaţional care venea de la Moscova şi mergea spre Sofia, după cum informează Mediafax. Din fericire, Iulia a fost descoperită la timp.

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor infirmă informaţia potrivit căreia fata ar fi fost la vreo mănăstire din judeţul Suceava. Ba mai mult, poliţiştii au verificat mânăstirile şi bisericile din judeţ, fără vreun rezultat.

Cornel Grigoriciuc, şeful trenului internaţional Moscova - Bucureşti, a declarat că, înainte să urce în tren, adolescenta ar fi fost îmbrăcată în straie călugăreşti şi era însoţită în gară de un bărbat ce purta haine monahale. Se pare că acesta îi şi cumpărase biletul.

Potrivitor unor surse, tânăra şi-ar fi sunat mama, plângând şi a rugat-o să o ierte. Iulia i-ar mai fi spus mamei că se întoarce acasă din pelerinaj.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest