Iulia s-a întors acasă, dar apar noi detalii! Fata ar fi fost la un lăcaş de cult

 

Apar noi informaţii în cazul Iuliei Ionescu, fata de 15 ani care a dispărut de acasă miercuri şi a fost găsită aseară într-un tren care venea spre Bucureşti de la Suceava. Se pare că adolescenta s-ar fi adăpostit pe toată perioada cât a fost plecată de acasă la un lăcaş de cult. Ba mai mult, Iulia şi-ar fi cumpărat singură biletul de tren. Duhovnicul tinerei a făcut şi el mărturisiri despre caz. Mustrat de conştiinţă, probabil, preotul s-a confesat enoriaşilor

Iulia a băgat o ţară-ntreagă în sperieţi. Elevă eminentă, liniştită şi responsabilă, adolescenta a dispărut. Familia a alertat imediat autorităţile, mai ales că fata nu obişnuia să plece de acasă fără să îşi anunţe părinţii.

Fata ar fi fost recunoscută de un angajat CFR, în jurul orei 17.15, în dreptul localităţii Paşcani, în trenul internaţional Moscova-Sofia, după cum a informat Mediafax. Din fericire, Iulia a fost descoperită la timp.

Deşi Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a infirmat informaţia potrivit căreia fata ar fi fost la vreo mănăstire din judeţul Suceava, se pare că adolescenta ar fi stat la schitul Acoperământul Maicii Domnului din localitatea Dorna Arini, la cinci kilometri de Vatra Dornei.

Dacă iniţial se ştia că un bărbat îmbrăcat în haine monahale a însoţit-o până la tren şi i-ar fi cumpărat bilet, iată că apăr informaţii contradictorii. "A venit singură la ghişeu. Era îmbrăcată în haine de călugăriţă. Colega care i-a vândut biletul a realizat abia ulterior că este vorba despre fata dispărută, când a apărut ştirea că a plecat pe ruta Suceava - Bucureşti. Dacă ar fi identificat-o în momentul în care i-a vândut biletul, cu siguranţă că suna imediat la poliţie."

După presiunile mediatice la care a fost supus, duhovnicul elevei dispărute s-a confesat enoriaşilor aflaţi la slujba din această dimineaţă. Preotul Visarion Alexa a spus că mama şi tatăl Iuliei s-au spovedit la el şi ar fi ştiut pericolele la care le este expus copilul. Ba mai mult, părintele a mărturisit că i-a sfătuit pe bunicii şi părinţii Iuliei să o îngrijească îndeaproape.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest