Iulia Vântur, păzită cu arma! Salman Khan nu o scapă din ochi

 

Au negat de fiecare dată că între ei ar exista o relaţie mai mult decât amicală, dar pe zi ce trece apar tot mai multe dovezi că adevărul este altul. Iulia Vântur şi Salman Khan au fost surprinşi într-o ipostază care întăreşte zvonurile că cei doi sunt împreună.

Iulia Vântur a petrecut alături de Salman Khan în India mai bine de trei luni. Românca a locuit în unul din apartamentele actorului ba chiar a apărut şi în unul din filmele acestuia.

Ultima fotografie apărută cu cei doi pare dovada perfectă că întrei ei este ceva serios. Astfel, Iulia şi Salman apar unul lângă celălalt, iar lângă ei se află un soldat cu armă plătit să asigure securitatea actorului şi a prinţesei sale.

Iulia Vântur a filmat un clip la o piesă care va face parte din coloana sonoră a filmului unde va juca şi Salman Khan. Producătorii indieni au fost foarte mulţumiţi de aptitudinile frumoasei românce, aşa că şansele ca ea să fie distribuită şi în alte proiecte sunt destul de mari.

Ei bine, dovezile că cei doi formează un cuplu sunt din ce în ce mai multe. Dar oare, când îşi vor asuma porumbeii relaţia?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest