Jucăriile compensează dragostea? Este George Tal un tată model?

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă nu a reuşit să fie alături de fiica lui când a împlinit 3 ani, soţul Danielei Gyorfi s-a revanşat cu vârf şi îndesat. I-a adus micuţei Maria sacoşe întregi cu haine că doar o dată împlineşte fata lui tata 3 ani, nu?

Mămica Daniela Gyorfi este în turneu în America, iar tăticul George Tal a fost în Portugalia, aşa că Maria şi-a petrecut aniversarea împreună cu sora ei vitregă, Francisca, dar şi cu bonă.

Deşi departe de casă, tăticul George Tal n-a uitat de ziua fiicei lui. De fapt, nici mămica de peste ocean n-a uitat de eveniment.

„I-am cumpărat din aeroport nişte hăinuţe foarte frumoase. Şi Daniela i-a trimis din America un pachet cu haine. Am serbat-o cu o zi întârziere. Şi la grădiniţă, luni, colegii i-au cântat «La mulţi ani», au dansat. Maria a avut o zi foarte frumoasă." a spus Tal.

Dacă în mod normal bona este cea care o ia pe micuţă de la grădiniţă, de cum s-a întors în ţară, tăticul a dat fuga să o aştepte. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât George i-a luat Mariei şi un tort!

Şi Daniela Gyorfi a felicitat-o pe fiica ei prin Skype. Artista se va întoarce acasă abia peste trei săptămâni, dar numără fiecare zi care trece pentru că se topeşte de dorul lui George şi al Mariei.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest