Julie Mayaya, dezvăluiri despre cum şi-a pierdut inelul de logodnă! „Nu aş vrea să avem o nuntă”

 
+3 click pentru
galerie

Julie Mayaya este una dintre cele mai talentate artiste din spaţiul românesc. După ce a câştigat o competiţie muzicală, cântăreaţa s-a făcut remarcată atât prin aerul exotic, cât şi prin talentul pe care îl posedă. Dar chiar dacă este o prezenţă destuld e activă în industria muzicală, nu mulţi sunt cei care cunosc amănunte din viaţa sa amoroasă.

Julie Mayaya trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani şi este mai fericită ca niciodată. Chiar dacă este sigură că şi-a întâlnit alesul, artista a mărturisit că nu se grăbeşte să ajungă în faţa altaraului. Dar cu toate acestea, cererea în căsătorie a fost făcută în urmă cu doi ani şi inelul de logodnă s-a făcut...dispărut.

„S-a întâmplat în vacanță, când făceam parasailing deasupra Mării Egee. Inelul a căzut, din păcate, în apă, așa că am decis să mai aștept o cerere în care inelul să ajungă la mine”, a mai spus Julie Mayaya.

Mai mult de atât, Julie Mayaya a mărturisit că nu vrea să se grăbească să se căsătorească, fiind de părere că un act nu este necesar pentru a lega doi oameni. Şi chiar dacă nu are de gând să facă ceremonia prea curând, ştie exact cum va arăta momentul magic.

„Dacă va fi să ne căsătorim, nu aș vrea să avem o nuntă ca-n povești de 3 zile și 3 nopți, cu fast și cu sute de invitați. Va fi, probabil, o petrecere între prieteni pe malul mării”, a povestit Julie Mayaya, pentru Click!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest