Jumătate de milion de euro! Atât costă împăcarea fraţilor Dolănescu

 

Cei doi fraţi şi-au trimis permanent săgeţi otrăvite, dovadă a războiului dintre ei. În urmă cu câteva luni, Dragoş şi-a acuzat fratele că face bani prin închirierea vilei

"Într-adevăr, în casa din Caimatei locuieşte, pentru o perioadă, o familie de tineri din America, prieteni de-ai mei, care sunt nişte oameni credincioşi, nişte oameni cu frica lui Dumnezeu şi am vrut să le fac un bine. Nu le iau chirie, nu le-am pretins nicio sumă de bani", recunoştea prezenţa oaspeţilor Ionuţ Dolănescu, pentru Antena 1.

Replica fratelui său nu a întârziat să apară. "Dacă el a spus că are o inimă foarte mare şi ajută o familie de americani, bravo lui! Îmi pare rău că nu-i cazează la el acasă", a spus Dragoş Dolănescu.

Războiul dintre cei doi fraţi a început la scurt timp după moartea lui Ion Dolănescu, în 2009. Atunci, Dragoş a declarat public că Ionuţ şi-a însuşit aproape 1.800.000 de euro, bani pe care tatăl lor îi ţinea. la saltea. Chiar în patul în care a murit. Supărarea a fost accentuată şi de faptul că Ionuţ ar fi încercat să cumpere tăcerea fratelui său cu 100.000 de euro. Intervievat telefonic la emisiunea "Acces direct", de la Antena 1, Dragoş afirma că el şi Ionuţ "nu se vor mai împăca niciodată".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest