Kim Kardashian nu mai face duș de când este în carantină! Care este motivul pentru care nu se mai spală

 

 „Lauda de sine, nu miroase a bine” - o expresie care pentru Kim Kardashian a căpătat o altă semnificație! Una dintre cele mai cunoscute femei din lume s-a mândrit, recent, că nu mai face duș cu săptămânile de când a intrat în carantină și până și soțul ei, Kanye West a simțit un miros... mai neplăcut, în dormitor. Iar motivul este unul incredibil!

Kim Kardashian a dezvăluit că nu a mai facut duș și nu se mai piaptănă de câteva săptămâni, de când a intrat în carantină, din cauza pandemiei de coronavirus. Se pare că neglijarea igienei este cauzată de timpul limitat pe care îl are. Vedeta trebuie să filmeze episoade pentru emisiunea „Keeping up with the Kardashians”, trebuie să se machieze singură, dat fiind că make-up artista sa este izolată acasă și trebuie să își schimbe outfit-urile o dată la două ore. Ce să mai! Astea, da, motive reale ca să renunți la igiena personală.

”Părul meu este un dezastru de când a început carantina din cauza COVID-19. S-au închis toate coafoarele și sunt obligată să mă machiez de două ori pe zi pentru că tenul meu s-a îngrășat foarte tare. Trebuie să îmi educ copiii care fac școala de acasă și să am grijă de ei pentru că bonele nu mai vin la noi. Este o presiune mult prea mare și nu mai am timp să fac duș cu săptămânile”, a declarat Kim Kardashian West.

Mai mult decât atât, se pare că partenerul ei de viață s-a arătat destul de deranjat de mirosul înțepător pe care l-a tot simțit în casă și a întrebat-o pe Kim de ce nu se spală. Iar motivul invocat a fost că pe lângă toate activitățile în calitate de persoană publică, trebuie să aibă grijă și de copiii lor și nu mai are timp de absolut nimic altceva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest