L-a înşelat şi Mihaela?!Vezi cum a călcat strâmb fosta doamnă Borcea

 

Cât a fost în libertate, Cristi Borcea a ştiut să-şi ţină secretele bine păzite şi să-şi spele rufele în familie. De când cu stress-ul apropierii verdictului, se pare că fostul boss dinamovist n-a mai fost aşa de vigilet. Iar cutia Pandorei a crăpat - într-o săptămână am aflat secrete şocante cât n-am aflat în ani de zile. despre viaţa tumultoasă şi deloc cuminte a afaceristului.

Căsnicia dintre Mihaela şi Cristi Borcea a ajuns sub lupa presei abia în clipa în care cei doi au anunţat că divorţează. Atunci s-a aflat că dinamovistul trăia o poveste clandestină de dragoste de mai bine de 8 ani. O dragoste care s-a transformat în căsnicie şi lucrurile păreau să fi reintrat pe făgaşul normal. Azi însă o nouă veste bombă iese la iveală!

Mihaela Borcea, la rândul ei, ar fi avut o aventură în timpul căsniciei. Wowbiz.ro susţine că ea s-ar fi iubit cu impresarul Bogdan Friedrich, zis Sanchi. Fosta soţie a afaceristului se pare că a vrut să se  răzbune faţă de numeroasele infidelităţi ale lui Cristi, dar acesta a aflat şi l-a avertizat pe Sanchi să stea departe. Probabil l-a deranjat şi renumele de Don Juan al lui Bogdan Friedrich, cunoscut pentru relaţiile sale pe care le-a avut cu Luminţa Anghel sau Manuela Fedorca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest