L-a prins cu nora-n pat! Soția lui Mexicanu divorțează!

 

L-a prins cu nora-n pat! Soţia lui Mexicanu şi-a prins bărbatul păcătuind cu o tinerică ce aspira la inima, culmea, fiului lui Marian Mexicanu. Pentru că băiatul artistului n-ar prea fi plăcut-o, fata de 22 de ani s-a  reorientat. Scoasă din minţi, Paula, nevasta alături de care lăutarul şi-a petrecut ani buni din viaţă s-a decis: divorţează.

Şi-a înşelat soţia cu nora! Marian Mexicanu a călcat pe bec. Deşi se dădea mare familist, nevasta l-a prins în fapt cu amanta. Mai precis, Marian Mexicanu şi-a făcut de cap cu domnişoara ce se vedea iubita lui Edi, fiul artistului. Soţia lăutarului a aflat de aventura lui şi a luat o decizie radicală!

Paula Lincan nu va mai fi spatele lui Marian Mexicanu ca să nu mai spună că are soţie bună de mâine se dă drumul la acţiunea de divorţ. Doar că soţia artistului a găsit soluţia: să pună capăt mariajului cu Marian Mexicanu care nu este la prima abatere.

Ispita, bat-o vina! Din cauza aventurilor, Marian Mexicanu plăteşte scump. Oare să fi meritat toate amantele preţul căsniciei? 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest