Laura Cosoi, de nerecunoscut! Priviți cum arăta cu pampoane și coroniță!

 
+2 click pentru
galerie

Este blondă, extrem de frumoasă şi are mii de bărbaţi la picioare. Nimeni nu ştia însă, până acum, cum arăta Laura Cosoi când abia învăţa să meargă. De ziua ei, vedeta a ţinut să împărtăşească fanilor câteva frânturi din copilăria sa

La ceas aniversar, Laura Cosoi îşi aminteşte de copilărie! Vedeta a postat pe blogul ei mai multe imagini din anii în care purta scutece.

„Iată că a mai trecut un an şi am ajuns la minunata vârstă de 32 de ani. Viaţa este cel mai frumos dar primit de la Dumnezeu. Îi mulţumesc Lui pentru viaţa minunată, pentru copilăria de vis, pentru părinţii deosebiţi pe care îi am, soră, fraţi, verişori, prieteni, iubit. Ştiu că sunt norocoasă şi privilegiată că iubesc şi sunt iubită. De ziua mea nu îmi doresc altceva decât să îmi lase bunul Dumnezeu tot ce am acum! Sunt fericită!" a spus Laura. 

Pozele postate de vedetă au strâns repede mii de like-uri, mai ales că era un bebeluş cuceritor. Ţâncul simpatic din anii '80 s-a transformat între timp într-o femeie frumoasă și la fel de fermecătoare!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest