Le cunoşti de undeva? Bianca Drăguşanu, Ana Mocanu şi Loredana Chivu au sosii la fel de sexy

 

România pare să fie ţara sosiilor. Aproape că nu e vedetă autohtonă care să nu aibă o "soră geamănă", iar unele au chiar mai multe!

Oglindă, oglinjioară, ce asemănare bizară! Oricât s-ar strădui Bianca Drăguşanu să fie unică, sosiile ei apar ca ciupercile după ploaie. Faceţi aşadar cunoştinţă cu o nouă tânără aspirantă la un loc călduţ în showbizz, cu trăsături aproape identice cu ale Biancăi. Se numeşte Anda, este studentă la "Drept", dar singura sa preocupare este aceea de a o copia pe frumoasa roşcată cu lux de amănunte. Aceeaşi privire, aceeaşi atitudine, acelaşi zâmbet. Ce să mai, seamănă ca două picături de apă.

Dar asta nu e tot! Până-n prezent Bianca Drăguşanu nu se bucură doar de o singură sosie, ci de două. Denisa a fost concurentă la "Next Top Model". Mai mult decât atât, modelul era una dintre preferatele lui Cătălin Botezatu, deci iată deja un puct comun între cele focoase roşcate.

Nici Ana Mocanu nu e singură pe lume, are şi ea sosia ei. Geanina zisă Mocanu s-a vopsit roşcată şi a apelat la ţinute din ce în ce mai provocatoare, ca să semene cât de mult cu originalul. Geanina acum ai de gând să-i furi şi admiratorii Anei?!

Loredana Chivu are şi ea o dublură cu forme cât se poate de … apetisante.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest