LIBREX împlinește 10 ani: sărbătorește alături de singură librărie cu transport gratuit din România și comandă Conversații cu Dumnezeu la un preț special!

 
+2 click pentru
galerie

Mare motiv de sărbătoare pentru LIBREX: luna această împlinește 10 ani de existența și oferă tuturor clienților câte o ,,felie de tort virtuală”. Mai exact opt motive de sărbătoare pentru a comandă cărți în această perioada! Sperăm să îți stârnim interesul și să te alături și tu petrecerii de aniversare comândând cărțile preferate! 

La fiecare comandă primeșți cadouri de sărbătoare: semne de carte speciale, care marchează 10 ani de la înființarea librăriei online LIBREX. Acestea te vor ajută să îți păstrezi cărțile în cea mai bună stare, fără să le îndoi colțurile sau să folosești alte obiecte în loc de semne de carte. 

Beneficiezi de transport gratuit la fiecare comandă, indiferent de valoarea ei. LIBREX este singură librărie din România care oferă această posibilitate și îți recomandăm să profiți de ea. Poate ți s-a întâmplat și ție vreodată să plătești transport mai scump decât produsul comandat sau cu aceeași valoare. Astfel, cu banii economisiți poți achiziționa altă carte de exemplu (mai ales că sunt și promoții tentante). 

Și pentru că am menționat promoții, probabil te vei întreba ce titluri poți achiziționa cu prețul echivalent transportului. Ei bine, în aceasta saptamana, LIBREX îți pune la dispoziție lichidări de stoc și reduceri de până la 90%. Așa că poți comandă chiar și cărți cu prețul mai mic de 10 lei. 

Pe lângă reducerile tentante, te poți bucură și de Promoții 2 +1 cadou la diferite cărți: tot ce trebuie să faci pentru a te bucură de această oferta este să intri pe site și să comanzi cărțile din această categorie. 

Ultima oferta din aceasta saptamana este următoarea: Mega Pachete de cărți la prețuri speciale. Îți dorești să citești o anumită serie sau mai multe cărți ale aceluiași autor? Acum este șansă ta de a comandă cât mai multe cărți la prețuri speciale! 

Credeai că motivele de sărbătoare se opresc aici? Plasând comenzi în aceasta satapaman pe LIBREX, vei participa la o Super Tombolă la care poți câștigă cadouri în valoare de 5000 lei! Nu-i așa că sună tentant? 

Dacă vrei să afli din timp despre noutăți, promoții și alte informații care te-ar putea interesa în calitate de cititor, îți recomandăm să te alături Clubului Librexclusive ce va fi lansat luna această. Mai multe detalii poți află direct de pe site și de pe paginile rețelelor de socializare. 

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm și faptul că LIBREX s-a mutat într-un Depozit nou, mult mai spațios. 

Dacă aceste motive de sărbătoare nu ți-au fost de ajuns, trebuie să menționăm și realizările librăriei online LIBREX în acest deceniu: 

- a susținut și suține în continuare autorii români

- a oferit transport gratuit la fiecare comandă încă din prima zi a Stării de Urgență de anul acesta

- a donat 400 de cărți pentru copii și adolescenți din comunități defavorizate care nu au avut acces la cursuri online (în parteneriat cu Fundația World Vision România) 

- în primele 7 luni ale anului 2020 a avut o creștere a vânzărilor cu 330% față de 2019. 

Pentru că sunt foarte multe cărți dintre care poți alege, vrem să îți dăm o sugestie: alege unul dintre pachetele Conversatii cu Dumnezeu de la Librex și cu siguranță nu vei regretă. Poți comandă cărțile pentru ține sau pentru cineva drag, deoarece reprezintă un cadou deosebit. 

Sperăm că vei profită de ofertele LIBREX de luna această și că vei alege cărțile ce ți se potrivesc cel mai bine! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest