Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu", mesaj în direct pentru Vlăduţ!

 

Liliana a avut o conexiune specială cu Vlăduţ, coleg de competiţie. Atunci când ea a părăsit competiţia, Vlăduţ a izbucnit în lacrimi. Acum tânăra i-a transmis un mesaj în direct.

Invitată în emisiunea "Star Matinal", Liliana a mărturisit ce sentimente are în legătură cu Vlăduţ, un alt concurent înscris în showul matrimonial. Cu zâmbetul pe buze şi cu gândul la el, fosta concurentă a mărturisit ce are de gând să facă.

"Eu am rămas uimită de reacţia lui, nu mi-a venit să cred cum plângea. Am fost buni prieteni în casă. Nu mi-a dat nimic de înţeles că ar vrea mai mult cu mine. L-am văzut ca pe un prieten, amic cu care-mi petreceam timpul în casă. Am să vorbesc cu el şi o să-i las un bilet. Îi transmit salutări şi clar vom vorbi când o să iasă afară", a explicat Liliana.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 - 19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest