Lora, anunţ tulburător! Artista trece prin momente grele şi a decis să se retragă/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

În urmă cu puţin timp, Lora a făcut un anunţ tulburător cu care şi-a îngrijorat fanii de pe reţelele sociale. Artista a mărturisit că se retrage din mediul online şi totodată, care este motivul pentru care a decis să facă acest pas.

Lora este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din industria muzicală românească, aşa că vestea că se va retrage, a lovit ca un fulger întreaga lume artistică. Chiar dacă este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, nu mulţi sunt cei care ştiu cu ce probleme s-a confruntat de-a lungul timpului.

Tatăl artistei a decedat, în urmă cu câţiva ani, iar acum, mama ei se luptă cu o boală nemiloasă. Din mesajul pe care l-a postat pe reţelele sociale, se poate înţelege că Lora trece printr-o suferinţă produndă, care are legătură directă cu unul dintre membrii familiei sale.

”Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea.”, a transmis Lora fără să dea alte detalii despre motivul acestei suferinţe.

Comentariile de susţinere şi de încurajare nu au întârziat să apară, atât din partea colegilor de breaslă, precum Delia şi Ioana Ignat, cât şi din partea admiratorilor. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest