Lora, decizie radicală după ce era la un pas să fie linşată pe scenă! "Îmi cer scuze de acum"

 

Invitată în emisiunea "Star Matinal e pe val", Lora a făcut un anunţ exclusiv pentru fani şi şi-a dezvăluit parola de la contul de Facebook.

Lora a fost invitată în emisunea "Star Matinal e pe val" de joi dimineaţă şi a mărturisit că a luat o decizie importantă după ce a fost la un pas de nenorocire în urma unui concert ce a avut loc la Stăuceni. Acolo mai mulţi bărbaţi s-au urcat pe gard şi au vrut să intre pe scenă.

"Mi s-a întâmplat să cedez fizic şi să ajung pe la urgenţă, ca minunaţii doctori şi minunatele asistente să aibă grijă de mine cu perfuzii cu vitamine. Dorm în maşină de obicei. M-am obişnuit deja. A început să devină din ce în ce mai greu să postez pe Facebook. Nu am timp. Dacă am câteva minute libere prefer să trag o gură de aer.  În maratonul de 5 concerte în două zile e posibil să nu am când să fac poze cu fanii. Îmi cer iertare de pe acum. E foarte posibil să mă ia Ghenu de o aripă şi să fugim, dar este de înţeles", a explicat Lora în emisiune.

În vacanţa pe care a avut-o a trecut prin foarte multe peripeţii! Ei bine, nu a apucat să le spună fanilor despre ele prea mult din cauza telefonului care i s-a stricat. Vedeta a dat detalii despre parola sa de la contul de Facebook.

"În vacanţă mi s-a stricat telefonul. M-a şocat, m-am înfuriat şi după m-am gândit că e un semn. Am o parolă kilometrică la Facebook. Decât să mă conectez de pe telefonul lui Ionuţ şi să scriu parola aia care este o foaie dintr-o carte. Am încercat şi la jumătate am renunţat", a mărturisit Lora.

Ce s-a întâmplat la concertul Lorei de la Stăuceni
Îmbrăcată provocator, într-o pereche de pantalonaşi scurți și un tricou, frumoasa blondă a reuşit să încingă atmosfera şi imaginaţia bărbaților la propriu.  Era trecut de miezul nopţii şi când deja ploua insistent, unii masculi de la Stăuceni s-au dezbrăcat la bustul gol și s-au urcat pe gard, după care zeci de oameni au tăbărât pe scenă.  Unul dintre membrii staff-ului artistei a încercat să îi calmeze pe masculi, dar totul a fost în zadar. Jandarmii au fost nevoiţi să intervină pentru a îndepărta fanii înnebuniți de artistă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest