Lora, îndurerată şi abătută după moartea mamei sale! „Mă sufoc de dor”/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Lora trece prin momente cumplite! După ce mama ei s-a stins din viaţă, după o lungă suferinţă, artista pare că nu îşi mai găseşte liniştea. Îndurereată că nu mai are cui sa îi ofere un cadou şi un buchet de flori de „Ziua Mamei”, vedeta a scris un mesaj în care şi-a vărsat oful pe care îl poartă în suflet.

Lora a publicat pe contul său de socializare o imagine alături de mama sa, iar cuvintele pline de emoţie şi durere au ajuns la sufletul tuturor celor care le-au citit. Artista a mărturisit că trece printr-o perioadă extrem de grea, perioadă în care dorul de mamă îi mistuie fiinţa.

”De ziua ta mămico

În dar ți-am adus inima şi crede-mă mămico

Un dar mai frumos nu se putea"...iți mai aminteşti? Iți făceam felicitare cu poza mea şi căutam din timp inspirație şi materie primă să-ți fac cel mai frumos marțişor..şi-ți cântam cu Vlăduț şi tu erai mereu emoționată şi mândră de noi. E 8 Martie mama şi eu mă sufoc de dor. ”, a fost mesajul scris de Lora pe contul său de socializare.

A rămas orfană

Lora a rămas a nimănui! Tatăl său a murit în urmă cu mai mulţi ani, atunci când era doar un copil, iar mama sa a jucat două roluri atât pentru ea, cât şi pentru fratele ei. La câteva zile după ce și-a luat rămas bun de la cea care i-a dat viaţă, cântăreaţa le-a transmis un mesaj extrem de emoţionant admiratorilor săi.

„Vreau să știți că încerc… știu că e un proces care necesită timp, cunosc toată teoria. În realitatea pe care o trăiesc acum, multe lucruri nu mai contează, altele nu mai au sens și cel mai ciudat e că Pământul se învârte fără mine. Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susținerea și iubirea. Mi-ați scris mulți în perioada asta… Mulți care ați pierdut pe cineva drag și care ați încercat să mă consolați prin puterea exemplului… Apreciez fiecare mesaj și gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre. Faptul că mi-ați scris a contat enorm. Mulțumesc", a transmis ea prin intermediul contului de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest