Lorelai, fosta concurentă de la iUmor, drogată și abuzată de medicul stomatolog: “M-a dus la el acasă. M-a pipăit”/ VIDEO

 

Lorelai, fosta concurentă de la “iUmor” a trecut prin momente cumplite! Ce trebuia să fie o vizită la stomatolog pentru a rezolva anumite probleme dentare, s-a transformat într-un episod traumatizant! Ștefania Costache a fost drogată și abuzată de medicul stomatolog, iar în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, blondina a făcut noi dezvăluiri despre experiența marcantă.

Fosta concurentă de la “iUmor” a șocat pe toată lumea, după ce a dezvăluit un episod șocant care a avut loc în viața ei în urmă cu un an. Potrivit spuselor ei, medicul stomatolog ar fi drogat-o, profitând de substanțele pe care le deținea în cabinet, iar ulterior a dus-o la el acasă unde ar fi abuzat de aceasta.

Fosta concurentă de la iUmor, drogată și abuzată de medicul stomatolog

Pe numele real, Ștefania Costache, a dezvăluit în cursul serii de marți la “Xtra Night Show”, că medicul stomatolog i-a dat telefonul pe mod avion ca să nu fie deranjată de nimeni. Deși a dispărut timp de șapte ore, Lorelai a mărturisit că nu are nicio amintire despre acea perioadă de timp.

”Nu am nicio amintire. Am înțeles de colega mea de apartament și de la prietena mea care mă așteptau de la ora 8 seara, pentru că nu am ajuns, m-au sunat și au văzut că am telefonul închis, lucru pe care eu niciodată nu-l fac. Le spusesem că mă întorc de la dentist într-o oră să mâncăm împreună și au văzut că nu răspund și ulterior telefonul a fost închis. Când am ajuns acasă, telefonul avea 80% baterie și era dat pe modul avion. Mă gândesc că eu nu aveam nici cel mai mic motiv să fac asta.”, a povestit Ștefania Costache la ”Xtra Night Show”.

Mai mult de atât, Lorelai susține că odată ce a ajuns acasă, prietenele sale îngrijorate au încercat să scoată de la ea informații despre ce anume a făcut în toată acea perioadă de timp. Fosta concurentă de la “iUmor” a mărturisit că le-ar fi spus amicelor sale că doctorul stomatolog ar fi molestat-o.

”Am ajuns acasă la ora 01:07 noaptea, unde mă așteptau prietenele mele, care mi-au spus că nu puteam să merg. Au reușit în 10 minute, până am leșinat, să scoată de la mine maxim 10 minute. Mi-au spus prietenele mele că am apucat să le spun că m-a dus la el acasă, că m-a pipăit în anumite zone intime, că nu vreau flori și o pătură maro. Astea sunt singurele lucruri pe care le-am zis.”, a mai spus fosta concurentă de la ”iUmor”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest