Lui Răzvan Botezatu i s-au aprins călcâiele după o fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” : ”Eu spun ultimul cuvânt”

 

O fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” a venit în această după amiază la ”Star la mare fitză”, unde a vorbit despre planurile sale din următoarea perioadă, mai ales că a ratat șansa de a se afla printre finaliștii competiției.

Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale a dezvăluit care este cauza îngrășării sale, dar și cum vrea să scape de surplusul de kilograme.

”Vreau să încep să țin o dietă, că încep să merg și la sală. Nu a fost din cauza stresului, am avut niște probleme de sănătate și am luat niște medicamente, de la ele m-am îngrășat atât de tare”, a spus Liliana.

Fosta concurentă a vorbit și despre foștii săi colegi de competiție și dacă

”Eu am zis că Lavinia este foarte hoață, de când am intrat în casă. Nu cred că ar fi cineva din casă care a jucat murdar. Să fie sinceri și ei înșiși, să facă tot posibilul să meargă cât mai departe. Îți schimbă viașa radical emisiunea și este o experiență de neuitat, nu ai cum să uiți acolo, și cu bune și cu rele”, a mai spus Liliana, care intenționează să călătorească în următoarea perioadă, pentru a-și cunoaște susținătorii.


”Am foarte mulți prieteni, urmează să plec în foarte multe călătorii, pe la susținători dragi, cu care țin legătura. M-au invitat ei. Este foarte drăguț și urmează să ne vedem”, a mai spus Liliana.

Aceasta vede deja cine câștigă marele premiu din Marea Finală

”Cred în cuplul Adriana și Valentin. Sunt admiratori, am o mulțime de admiratori, vorbesc pe Facebook cu băieți, dar nimic mai mult. Deocamdată vreau să profit de timpul pe care îl am acum”, a dezvăluit Liliana, iar Rocsana Marcu l-a dat de gol pe Răzvan și a dezvăluit că acestuia îi place de fosta concurentă.


”Doamne, nu știți cum ne duce drumul dragostei”, a mărturisit și Răzvan stânjenit. Cu toate acestea, Raluca are ultimul cuvânt de spus.

”Eu spun ultimul cuvânt, dacă se cuplează cu Liliana”, a spus și Raluca Dumitru, amuzată de situație.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest