Mădălina Ghenea, în lacrimi! Ce a păţit frumoasa româncă?!

 
+2 click pentru
galerie

După ce a avut o relaţie tumultoasă cu Gerard Butler de care s-a despărţit în urmă cu câteva luni, în viaţa Mădălinei a apărut o altă prezenţă masculină cel puţin interesantă. Este vorba despre Michael Fassbender care se pare că îi este alături şi în clipele grele.

Actriţa a fost văzută într-o clinică de ginecologie, în lacrimi. "L-am întâlnit în această dimineaţă pe Fassbender împreună cu iubita lui. Este drăguţă. Am recunoscut-o pentru că cineva i s-a adresat pe nume - Mădălina. Mă aflam în Mangiagalli (spitalul pentru copii) cu fetiţa mea, chiar în secţia de pediatrie/ginecologie. Cei doi au venit în mare grabă, cel mai probabil de la camera de gardă. Nu am stat prea mult să îi urmăresc, pentru că, fără îndoială, nu treceau prin momente tocmai fericite. Îndată ce a ieşit din cabinet, ea a început să plângă, iar el era vizibil încordat, dar a început să o consoleze. Nu vreau să ghicesc de ce se aflau acolo, dar sunt puţine variante de răspuns", a povestit o femeie conform revistei "Le Vipere".

De asemenea, românca a pus ca poză de profil pe Facebook o imagine neagră. Să fie vorba de doliu? Este posibil ca actriţa să se confrunte cu pierderea unei persoane dragi. În plus, Madalina a postat şi câteva statusuri care întăresc asta: "Dumnezeu alege mereu calea cea mai simplă".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest