Momente de groază pentru mama Elodiei! Ce a pățit femeia?

 
+2 click pentru
galerie

Groază în viața mamei Elodiei Ghinescu! Stă cu frica-n sân din cauza fostului ginere, care a fost eliberat la sfârşitul săptămânii trecute.

De atunci, Emilia Ghinescu nu mai are linişte. Femeia le-a mărturisit reporterilor Spynews.ro că este convinsă că bărbatul cu care Elodia a fost măritată este vinovat de dispariţia acesteia.

„I-a luat tot fiicei mele. I-a luat viaţa, cele trei locuinţe, maşina şi copilul. Între ei totul era aranjat să divorţeze. În urma desfacerii căsătoriei, nu se alegea cu nimic. El este un criminal. Avem probe că el a omorât-o."

Zâmbetul, de care Cioacă nu s-a lepădat de-a lungul anilor, este motivul pentru care mama Elodiei crede că fostul ginere nu are regrete.

„Este bucuros că nimeni nu îi dă pedeapsa meritată. Reuşeşte să-i păcălească pe toţi. Cred că e bucuros că a făcut o crimă."

Emilia Ghinescu aproape că a ajuns la capătul puterilor. După ce că suferă încă după fiica ei, acum trebuie să se confrunte şi cu gândul că cel pe care-l crede vinovat este liber ca pasărea cerului.

„El are o condamnare. Şi-a omorât soţia. Mi-e teamă de el. Dacă a fost în stare să o omoare pe mama copilului lui, e în stare de orice."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest