Mama lui Mihai Mitoșeru, confesiuni cu ochii în lacrimi, despre relația fiului ei cu Noemi: „Fiecare are drumul lui”

 

Invitată în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, Camelia Mitoșeru a vorbit cu ochii în lacrimi, despre viața amoroasă a fiului ei, Mihai Mitoșeru și despre relația lui cu fosta soție, Noemi.

Mihai Mitoșeru și Noemi au decis să divorțeze, după 14 ani în care au strâns foarte multe amintiri împreună și în care s-au iubit enorm. Deși a trecut o perioadă destul de lungă de când au semnat actele la notar, cei doi au încercat să lege relația de dragoste, însă fără niciun succes, iar asta din cauza fostei soții a actorului care încă nu știe ce își dorește.

Mai multe despre acest subiect a vorbit chiar mama lui Mihai Mitoșeru, care a dezvăluit că indiferent de relația pe care cei doi o vor avea, ea va respecta promisiunea pe care i-a făcut-o bunicii lui Noemi înainte să moară.  

„Am făcut o promisiune față de bunica ei. I-am promis că o să am grijă de ea toată viață. Fiecare e pe drumul lui. Ea nu depinde de el. Fiecare are viața lui, are meseria lui.” a spus Camelia Mitoșeru.

Cât despre motivul divorțului, fosta mare actriță încă nu știe ce anume a dus la ruptură, dar bănuiește că ar fi vorba de o mică depresie pe care Noemi ar fi căpătat-o în mariajul cu Mihai: „Aici a intervenit ceva. Un pic de depresie din partea ei. S-a schimbat ceva în căsnicia ei.  (...) El era foarte cald și ea era foarte rece. Nu cred că faptul că a vrut un copil a fost o problemă. Cred doar că a fost o întâmplare. Ea a mers la doctor și a făcut tratament, dar totuși nu a rămas însărcinată.” ne-a mai spus Camelia Mitoșeru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest