Mara Bănică, cu pielea de găină şi cu sufletul la gură pentru familia ei! "Sunt lucruri cu care am să plec în mormânt"

 

Mara Bănică trece prin clipe grele de când atacurile teroriste au început din nou în Turcia şi Nisa în ultima săptămână. Familia sa se află în vacanţă şi vedeta îşi face griji pentru ce va urma.

Familia Marei Bănică se află în Spania, unde autorităţile sunt în alertă, în urma loviturii de stat din Turcia. Cu toate astea, diseară vedeta îşi va vedea băieţelul. Vedeta este încă cu sufletul la gură pentru viitor, întrucât a trecut printr-o experienţă tragică în cariera de jurnalist.

"Vine la noapte Dima. A fost în Turcia, acum o săptămână, acum în Spania. Mi-a spus tata că e un grad de alertă şi în Spania. La aeroport se merge cu poliţia. Aseară era o fiesta şi au decis să nu meargă. Bunica mea îmi zicea ieri dimineaţă să nu mai mergem nicăieri. Eu mă gândesc că merg cu copilul în Grecia cu avionul, pe continent. A doua vacanţă a mea e una mai complicată puţin, e un zbor lung, cu plecare din Paris. Aveam planul între avioane să mergem prin Paris. Nu mai mergem. Pe mine mă întristează asta. Eu am văzut durere pe viu, la modul real. Am văzut sute de morţi. Dacă mă pui acum ştiu numele fiecărui mort român şi povestea de viaţă din Madrid. Ştiam că românii sunt morţi şi n-aveam voie să spun asta la televizor. Plângeam când mă sunau familiile care-i căutau. Ştiam cu ce vise au venit, cu ce speranţe, câţi copii aveau acasă. Sunt lucruri pe care am să le duc cu mine în mormânt. Este cumplit. Noi nu trebuie să murim pentru alţii", a mărturisit cu pielea de găină Mara Bănică.

Mara Bănică a mărturisit şi faptul că într-o lună a slăbit şapte kilograme şi a vorbit despre dieta pe care a urmat-o: "Mai am de dat jos. Am slăbit vreo şapte kilograme într-o lună şi puţin. Mi-e imposibil să fac sport. Am multe intervenţii, multe oase rupte. La un moment dat există o perioadă în viaţa unei femei în care oasele se lăţesc, se întâmplă lucruri. Dacă nu reglezi lucrul ăsta nu e bine. Am început un regim alimentar pe care mi l-am adaptat eu. Mi-am scos ce-mi făcea rău. Mâncam patru chifle într-o singură dată".

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest