Mara Bănică şi-a pierdut copilul în aeroport: "Au început să îmi tremure mâinile şi am început să plâng!"

 
+2 click pentru
galerie

Mara Bănică a plecat în urmă cu puţin timp într-o vacanţă în Turcia alături de copilul ei. Bruneta se aşteapta să găsească acolo condiţii de lux, însă când a ajuns a avut parte de o surpriză neplăcută.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal e pe val", de la Antena Stars, Mara Bănică a povestit prin ce peripeţii a trecut în vacanţă. După ce s-a mutat la un alt hotel, la întoarcere, vedete a trecut prin momente cumplite după ce şi-a pierdut copilul în aeroport.

"Am fost în vacanţă în Turcia şi am nimenit la un hotel în prima zi de acolo cu discuţii. Nu erau deloc condiţiile pe care le oferea un lanţ internaţional. Apoi ne-am mutat la un hotel de adulţi.Vacanţa s-a terminat tot cu peripeţii pentru că la întoarcere, avionul a avut o întârziere destul de mare şi la subsolul aeroportului din Antalia era un loc de joacă plătit şi am plătit acolo o oră pentru cel mic. Când m-am dus să-l iau, copilul nu mai era, îngrijitoarea de acolo care vorbea numai limba turcă, îi dăduse pur şi simplu drumul. Imaginaţi-vă într-un aeroport cu trei etaje, ce înseamnă să nu-ţi găseşti copilul. Au început să îmi tremure mâinile, am început să plâng, un plâns dinasta isteric. S-au făcut nu ştiu câte anunţuri la difuzoarele din aeroport, în mai multe limbi. La un moment dat, am leşinat, mi s-a rupt filmul. Până la urmă l-au găsit o familie de români, cărora le mulţumesc mult," a spus Mara Bănică, la emisiunea "Star Matinal e pe val", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest