Marcel Pavel are probleme de sănătate! Artistul riscă să-şi piardă vocea

 
+2 click pentru
galerie

Marcel Pavel este unul dintre artişti de marcă de la noi şi este celebru pentru vocea lui puternică. Artistul a trecut printr-o perioadă destul de aglomerată, în care a avut multe concerte, iar acest lucru i-a pus vocea la încercare.

Invitat, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Marcel Pavel a mărturisit că are probleme serioase cu vocea şi are nevoie de un tratament destul de complicat.

"Am trecut printr-o perioadă mai ciudăţică, am avut evenimente multe, concerte şi am avut şi probleme de sănătate: oboseala corzilor vocale. Ca remediu: repaus vocal, medicamentaţie recomandată de medic, specifică, ulterior repausului vocal, exerciţii de emisie a sunetului corecte. Adică este o întreagă terapie vocală. Şi este greu, mai ales dacă ai şi piese care solicită foarte mult aparatul vocal. La mine, nu au efect leacurile băbeşti, nu funcţionează, am folosit aerosol. Dacă nu urmezi acest tratament, rişti să devii disfonic, adică să fii tot timpul răguşit, mai este şi un reflux gastric, iar acidul acela te termină," a spus Marcel Pavel, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest