Maria Buză și soțul ei, la un pas de moarte, din cauza unui accident rutier grav: “Nu știm cum am supraviețuit”

 
+2 click pentru
galerie

Maria Buză a fost invitată în platoul emisiunii “Star Matinal”, unde a povestit două dintre cele mai mari cumpene ale vieții sale. Celebra actriță a povestit cu lux de amănunte cum ea și soțul ei au fost la un pas de moarte, din cauza unui accident rutier grav.

Maria Buză este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, atât datorită talentului pe care îl posedă, cât și datorită comportamentului efervescent cu care reușește să îi învelselească pe cei din jurul ei.

Chiar și așa, nu mulți sunt cei care cunosc dramele prin care a trecut. Maria Buză ne-a povestit că soțul ei s-a aflat într-o situație limită, atunci când a fost pus să aleagă întrea viața ei și cea a copilului său, din cauza unor complicații care au apărut la naștere.

“A fost un episod rupt dintr-un film. Sarcina a decurs foarte bine. Nu am avut nicio problemă. Am jucat cu două săptămâni înainte să nas. Nu mă gândeam cum soțul meu, săracul, pentru că problema mea de sănătate era foarte gravă, pierdusem foarte mult sânge. George a fost destul de șocat”, ne-a spus Maria Buzău.

Maria Buză, protagonista unui accident rutier grav

La nici doi ani distanță de când a fost în pericol de moarte din cauza sarcinii, Maria Buză s-a aflat, din nou, într-un impas major, după ce într-o zi cu ploaie torențială, un autobuz a intrat cu viteză în autoturismul pe care îl conducea soțul ei.

“Au mai fost momente grele. Am avut la doi ani după ce am născut un accident de mașină grav. Nu știm cum am supraviețuit. Pe autostradă, era o ploaie torențială. Noi mergeam foarte încet și în spate un autobuz plin de persoane a intrat în nou pentru că nu ne-a vazut. Am ajuns acasă, am deschis o șampanie și am mulțumit lui Dumnezeu că trăim. Pe 7 mai a fost o altă cumpănă pentru noi pe care am depășit-o cu bine. “, ne-a mai dezvăluit Maria Buză.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest