Maria Constantin, explicaţie de necrezut despre copilul ei cu Marcel Toader! "Nu e suficient să ne dorim"

 

Maria Constantin, soţia lui Marcel Toader, a fost invitată miercuri în emisiunea "Star Matinal". Aceasta a vorbit despre revederea cu fiul său care împlineşte şapte ani în curând, dar şi despre copilul cu Marcel Toader.

Fiul Mariei Constantin aproape că împlineşte şapte ani, şi după ce o lună de zile nu au putut să se vadă, în sfârşit artista s-a reîntâlnit cu micuţul. Aceasta a povestit în emisiune momentele emoţionante pe care le-a trăit alături de băiat.

"Am fost în vizită la băieţelul meu şi au fost clipe magice. Nu ne-am văzut cam o lună de zile, dar până la urmă am ajuns acolo şi ne-am simţit foarte bine", a mărturisit Maria Constantin.

În legătură cu copilul pe care-l plănuieşte alături de Marcel Toader, vedeta a mărturisit că ei îşi doresc, însă aşteptă şi acceptul divinităţii: "Noi vrem, dar va apărea atunci când va dori şi Dumnezeu. Deocamdată nu am să vă dau nicio veste".

Este căsătorită cu Marcel Toader
Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader în septembrie anul trecut. În trecut, actualul soţ al Mariei Constantin a mai avut două mariaje: unul alături de Anamaria Ferentz, altul alături de Gabriela Cristea.

În vârstă de 28 de ani, Maria Constantin a mai fost căsătorită o dată. Din prima căsnicie interpreta de muzică populară are un băiat care este crescut de fostul soţ ar artistei.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest