Marian Mexicanu, amănunte incendiare despre crizele de gelozie dintre el și soția sa: „Am călcat pe becuri încontinuu”/ VIDEO

 

Invitat în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, Marian Mexicanu a oferit amănunte incendiare despre crizele de gelozie care există între el și soția sa. Artistul a recunoscut că nu a fost deloc ușă de biserică, însă este recunoscător pentru faptul că partenera sa de viață îl acceptă așa cum este.

Marian Mexicanu și soția sa au fost invitați în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, unde au vorbit mai deschis ca niciodată despre mariajul în care sunt implicați. Chiar dacă relația lor a fost încercată pe ici, pe colo, de mici obstacole, cei doi au știut cum să treacă peste ele. 

Cât despre episoadele de gelozie, Marian Mexicanu susține că nu există dragoste fără gelozie. Cântărețul a recunoscut că mariajul cu partenera sa de viață l-a mai liniștit, însă dacă ar fi avut același comportament care îl definea înainte, atunci, cu siguranță, lucrurile nu ar mai fi fost atât de roz între ei. 

"Cu cât o iubești mai mult, cu atât există gelozie. Când iubești pe cineva... n-ai cum. M-am prostit în ultimul timp. Nu mai eram cum sunt eram. Eu nu am fost în viața asta o ușă de biserică. Eu am fost un om căruia i-a plăcut viața. Am călcat pe becuri încontinuu. Acum am devenit foarte slab. Acum sunt foarte cuminte. Asta nu e bine.

Sunt prea cuminte și nu e bine, dar trebuie să mă întorc la ce a fost. Un bărbat care a fost nu poate uita niciodată. Are treabă cu mine că am trecut prin prea multe valuri. Am zis că este bine să mă potolesc.", a spus Marian Mexicanu pentru "Star Matinal". 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest