Marian Mexicanu' și Paula Lincan au îngropat securea războiului! Artistul face un lucru incredibil după ce și-a înșelat soția

 

Mioara Lincan știe cel mai bine cât de mult a suferit fiica ei, Paula, după ce a fost înșelată de către Marian Mexicanu', iar astăzi a venit la ”Star Matinal” pentru a vorbi despre situația lor actuală.


În timp ce Marian își construiește relația alături de Ana, Paula s-a mutat la mama sa, iar singurul lucru care îi mai lega, locuința pe care și-au construit-o împreună, a fost vândută.

”Nu e ușor, după 25 de ani de căsătorie să îți iei niște bagaje și să pleci de acasă. Mie îmi pare foarte rău că această familie frumoasă, cu poziție bună și cu casă, uite cum intră Neghiniță. Paula e marcată. S-au luat din dragoste și s-au iubit. Când vrei să iei pe cineva din interes... Aș fi un om care să nu fiu corect, referitor la Marian. E un om care și-a iubit foarte mult copiii și soția. Să o ajute Dumnezeu cu fetița”, a mărturisit Mioara Lincan și a vorbit despre casa pe care Marian și Paula au împărțit-o.


Aceasta a mai vorbit și despre starea de sănătate a Paulei, care nu a fost una prea bună în ultima perioadă.

”Paula este foarte bine. S-a tratat timp de trei ani prin Franța și pe aici și e o minune. Nici nu înțelegeam ce spune la telefon și s-a trezit și mi-a spus că poate să cânte. Toată lumea este fericită. Marian și Paula comunică, ies afară la plimbare cu Maria, o sună pe Paula când vrea să facă ceva”, a mai spus Mioara Lincan.

V.M

⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest