Marian Mexicanu, în culmea disperării, din cauza relației defectuoase cu copiii lui: „Mă blesteamă să mor”/ VIDEO

 

Marian Mexicanu este în culmea disperării, după ce copiii lui i-au întors spatele și nu vor să mai vorbească cu el! Situația delicată în care se află a apărut din cauza divorțului de mama lor, iar cei doi îi transmit cuvinte grele și îi doresc chiar și moartea.

Marian Mexicanu nu trece deloc prin cea mai bună perioadă a vieții sale, mărturisind în direct la „Star Matinal” că de mai bine de două săptămâni, copiii lui nu mai vor să audă de el și au decis să îl blocheze peste tot pe internet.

Totodată, manelistul a ținut sa precizeze că cei doi sunt probabil influențați de mama lor, acuzând-o pe fosta soție în totalitate de comportamentul pe care copiii săi îl prezintă acum.

”Edi s-a împăcat cu maica-sa, s-a împăcat cu Maria, mi-au întors spatele și m-au lăsat singur, m-au lăsat amărât sufletește de două săptămâni. Edi și-a luat și nepoții și a plecat, mi-a dat block pe Facebook și nu mai vorbim. Sunt tare supărat pe Edi și n-am să mai vorbesc cu Edi ani de zile. Nu a procedat Edi bine cu mine, nici Maria, nici această fostă mamă. Dumnezeu să facă dreptate.

Îmi vorbesc foarte urât, sunt răi, răutăcioși, mă blesteamă să mor. Aș fi vrut să fiu lângă ei, nu strică copiii, strică acea ființă,  strică copii. (n.r fosta soție).”, a spus Marian Mexicanu, în direct la „Star Matinal”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest