Marii artişti îl regretă pe Nae Lăzărescu. Vezi aici reacţiile lor, imediat după aflarea tristei veşti

 

Nae Lăzărescu s-a stins din viaţă la vârsta de 72 de ani. Actorul de comedie a trecut printr-o perioada dificilă din cauza unor grave probleme de sănătate. Colegii şi prietenii i-au observat suferinţa şi au fost îngrijoraţi. Actorul nu mai glumea atât de mult şi era abătut

Doamna Tamara Buciuceanu: "Am pierdut un mare actor, un om inteligent, talentat, de o modestie extraordinară. Am fost colegi mulţi ani în spectacole şi cuvintele prea multe sunt de prisos. Păcat că a plecat de tot!"

Mircea Albulescu: "Din păcate, eu sunt un actor care a jucat numai drame la "Teatrul Naţional" şi niciodată nu am făcut un film cu dumnealui. Îmi pare foarte rău când moare un coleg de-al nostru, este un lucru trist. Oamenii au un prilej mai puţin să-şi descreţească frunţile şi să-şi îndulcească într-un fel viaţa".

Florin Piersic: "Nu am ce să spun! Nu îmi vine să cred. Ce prieteni am fost şi pe unde mergeam! De fiecare dată când ne întâlneam era o bucurie. Nae avea un umor extraordinar, toate textele pe care le spunea cu Vasile erau scrise de el. Era grozav! Mi-a plecat în stele un prieten, un om care de fiecare dată când mă întâneam cu el, era o bucurie. Era atât de bun, de prietenos şi de modest!"

Maria Dragomiroiu: "Îmi pare rău că trebuie să spun câteva cuvinte la trecut despre un mare actor, un mare om şi un om de teatru excepţional. N-am mai avut aer când am auzit că Nae al nostru nu mai este. Un mare artist care a fost simbolul "Teatrului Constantin Tănase"! Tot timpul avea o vorbă bună pentru fiecare, o vorbă şugubeaţă ce te făcea să ieşi dintr-o stare nu prea bună".
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest