Matteo, un împătimit al plimbărilor! Singura provocare în care nu s-ar aventura

 

Matteo adoră să călătorească prin lume! Totuşi, în topul preferinţelor sale nu este o ţară tocmai obişnuită! Dacă vedetele noastre adoră Franţa sau Italia, el vrea să plece în... Jamaica!

Deşi mulţi îl văd puternic şi viteaz şi chiar îl invidiază pentru curajul de a-şi schimba look-ul în moduri inedite, Matteo a mărturisit că există o teamă pe care nu şi-ar învinge-o niciodată. Deşi are spiritul de turist în sânge, acestuia îi e teamă să meargă singur în sălbăticie.

"Vreau să vizitez în viaţa asta cât am ocazia şi cât mai mult posibil. Una dintre destinaţii este Jamaica, dar mi-ar plăcea să văd Jamaica neturistică.  Na, trebuie să o încerc şi pe asta. Cei de acolo sunt în filmul lor, acolo... Nu m-aş duce singur, de nebun, în sălbăticie... în sălbăticii amenajate. Au o religie total atipică şi ca orice lucru de care noi nu avem parte suntem fascinaţi, în special eu sunt fascinat.. Probabil dacă eram rastafarian şi trebuia să port cozile alea mi se părea fascinant să fii chel în cap. Am avut şi cozile alea, dar nu în sensul rasta. Le-am avut, că mi-au plăcut", a mărturisit Matteo într-un interviu acordat Antenei Stars.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest