Maximilian Toader, marcat de semnele pe care le-a primit din partea tatălui său, după moarte: “E paranormal”

 

Invitat în platoul emisiunii “Star Matinal” de la Antena Stars, Maximilian Toader a vorbit cu lux de amănunte despre cum a reușit să se descurce după moartea tatălui său, Marcel Toader, cât și despre cum regretatul afacerist îi trimite semnale din lumea de dincolo, prin oamenii apropiați lui.  

Maximilian Toader a mărturisit că în ciuda pierderii suferite, viața merge înainte și a reușit să își găsească puterea ca să accepte moartea tatălui său, dar chiar și așa, nu îl va înceta niciodată să îl iubescă și să și-l amintească. Mai mult de atât, tânărul a dezvăluit că un element important care a stat la baza refacerii sufletești a fost reprezentat de episoadele în care persoanele apropiate lui îi povesteau că l-au visat pe Marcel Toader, în ipostaze, în care dădea de înțeles că este bine unde se află acum.

„Nici până acum nu l-am visat, niciodată, dar am foarte multe persoane care l-au visat: prieteni, mama mea, prietena mea. Am zis eu, că așa încearcă să mă protejeze, dar nu există zi în care să nu mă gândesc la el”, a spus Maximilian Toader.

Un episod care l-a marcat pe Maximilian a fost acela când iubita sa i-a povestit ca l-a visat pe tatăl lui exact ca într-o fotografie de care tânăra habar nu avea. În momentul în care, Max i-a arătat imaginea în pricină partenerei, au fost șocați de experiența trăită. Mai mult de atât, Marcel Toader i-ar fi dat și niște sfaturi iubitei fiului său în care i-a spus să nu se streseze pentru lucruri nesemnificative.

“E paranormal. Mi-a povestit că intra într-o cameră în care era și el... îmi explica exact cum e acea cameră și cum era el îmbrăcat, exact ca în poza aceea. Și când i-am arătat-o, ea nu o știa. A rămas șocată. Încerca să se angajeze ea și i-a dat el un sfat să stea liniștită și să nu se consume pentru nimicuri. Eu am crezut că știe poza înainte, dar am vazut cum s-a blocat când i-am arătat poza. Mi se făcuse pielea de găină pe loc” a mai spus fiul lui Marcel Toader.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest