Meteo cu Rocsana Marcu! "Iarna asta ne-a cam păcălit!"

 

Iarna nu vrea să îşi intre în drepturi. Cel puţin până acum. Şi azi realizăm cel mai bine. Ce pietre crăpate, ce ger de-ţi îngheaţă toate cele?! Boboteaza de anul ăsta seamănă mai mult a 1 martie

Pe orădeni nu-i doare azi nici în bască. Pentru că la aşa temperaturi, de 13 cu plus, nici n-au nevoie de ea. Doar timişorenii le râd în nas, că, deh, tot Banatu-i fruncea şi la temperaturi - grade pe malul Begăi.

Căldură mare, monşer, şi în Baia Mare: 3 grade. De fapt, niciunde nu avem temperaturi negative pe timpul zilei, spere bucuria celor care vor sări în apă. 9 grade Celsius la Constanţa, de drag să te arunci în mare. Nişte slipi mai groşi trebuie să-şi ia cei care vor sări în Dunăre la Galaţi, pentru că acolo sunt doar 6 grade.

În centrul tării e numai bine de ieşit la plimbare. 7-8 grade la Cluj, Braşov şi Sibiu. Cam la fel e şi prin Oltenia. În schimb, aici în Bucureşti parcă mai simţim fiorii iernii. NU e chiar ger, dar nici prea cald. Cam pe la 4 grade urcă azi mercurul.

Ceaţă, mult ceaţă şi azi. Aşa că dacă circulaţi prin Argeş, Dîmboviţa, Prahova, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi sau Ilfov, mare grijă la drum şi ochii în patru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest