Mihaela Rădulescu iubeşte senzaţiile tari! De unde pasiunea pentru motoare?

 
+2 click pentru
galerie

Dacă credeaţi că Mihaela Rădulescu a fost iniţiată în "tainele" sporturilor extreme de către Dani, v-aţi înşelat amarnic! Am putea spune că Dani era micuţ atunci când diva deja pilota maşini pe terenuri accidentate

Pe Mihaela Rădulescu am văzut-o transformându-se în ultimii ani. De la diva din showbizz de acum câţiva ani, s-a transformat într-o iubitoare veritabilă de senzaţii tari. Şi, dacă toată lumea credea că i se trage de la pasiunea mai tânărului ei iubit.

Ei bine, nu! Mihaela Rădulescu are de mică microbul vitezei în sânge! "Am petrecut mult timp pe la raliuri, pe margine, pentru că a fost o vreme când ambii mei părinți erau arbitri oficiali și mă luau cu ei."

Cu o astfel de familie, băgăm de seamă că aşchia nu a sărit departe de trunchi! Fiind copilotul mamei încă de la 16 ani şi asistându-l pe tată la organizarea Raliului Ceahlăul, diva a păşit încet şi sigur pe urmele părinţilor. "Am avut câteva accidente rutiere, niciunul din vina mea, ba chiar am și zburat prin parbrizul unei mașini, stând în dreapta, dar fără consecințe"

Atât de mult i s-a impregnat Mihaelei imaginea de femeie pasionată de raliuri, încât şi în reclame s-a folosit de acest lucru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest