Mihai Constantinescu, dezamăgit de spectacolul de la Eurovision 2015: "Mi s-a părut o ediţie realmente slabă!"

 
+2 click pentru
galerie

Mihai Constantinescu este un artist apreciat încă de acum multe decenii, iar muzica lui este ascultată şi în zilele noastre. Artistul a fost invitat, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Cântăreţul a comentat ediţia din acest an a concursului Eurovision şi a spus că a fost dezamăgit de anumite aspecte ale show-ului celor de la Voltaj.

"Să fiu sincer, ediţia de anul acesta mi s-a părut cea mai anti-muzică şi o ediţie slabă, realmente slabă, faţă de alte ediţii, cum a fost cea din Azerbaijan, de exemplu, cea din Suedia şi aşa mai departe. Mă refer la muzică. Mie îmi place foarte mult piesa celor de la Votaj. Dar sincer, mi-aş fi dorit să fi beneficiat de altfel de lumini în spate. Deşi piesa e foarte frumoasă, în spate a fost multă tristeţe şi nu cred că asta era cel mai important. Am vorbit cu foarte mulţi oameni din muzică şi toţi au spus că de departe melodia Rusiei a fost de departe cea mai bună. O femeie frumoasă care a cântat extraordinar şi luminile au fost uluitoare. Mi s-a părut că nu a fost corect că nu a câştigat. După ce am văzut cum a fost prezentată piesa noastră, nu m-am aşteptat la mare lucru. Noi am avut o piesă frumoasă... Oamenii de la Eurovision vor să vadă altceva. Dacă ar fi avut altă punere în scenă, ar fi avut alt impact asupra publicului," a spus Mihai Constantinescu, în ediţia de astăzi a emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captura Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest