Mihai Mitoșeru, bărbat fatal! A pus pe jar inima multor blonde din România!

 

E un bărbat râvnit de multe femei! Aşa se face că frumoasele showbiz-ului au făcut coadă la uşa lui

În vara anului 2001, au apărut zvonuri cum că Mitoșeru s-ar fi iubit cu Catrinel Sandu. Cei doi au avut o aventură la mare, iar relația s-a terminat brusc la întoarcerea în București. Tot atunci, presa vremii scria despre o altă relație a lui Mitoșeru, tot cu o blondă celebră, Jojo, pe care a cerut-o chiar în căsătorie. E drept! Întrebarea a fost pusă pe un ton glumeț, dar Jojo nu ar fi zis nu. Cu toate acestea, flacăra pasiunii s-a stins repede, iar cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Despre Adina Halas s-ar fi spus că și ea ar fi avut o relație cu actorul, de scurtă durată însă, pentru că o altă blondă senzuală din showbiz a intrat în viața lui. Zvonurile despre o legătură amoroasă între cei doi au apărut după ce Mihai a filmat pentru videoclipul trupei Demmo, din care Ana-Maria Ferentz făcea parte.

Se pare că și Dana Nălbaru ar fi făcut o pasiune mistuitoare pentru el. Cei doi nu au ajuns însă la o relație fizică, oprindu-se doar la un început de idilă.

În prezent Mihai și-a găsit sufletul pereche. Se iubește cu Noemi de opt ani de zile și chiar dacă relația este pe alocuri furtunoasă, cei doi și-au dat seama că nu pot sta prea mult departe unul de celălalt.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest