Mihai Morar a sărit de la etaj! De ce a recurs la acest gest incredibil

 
+2 click pentru
galerie

Mihai Morar a trecut prin cele mai cumplite momente ale vieții lui. Prezentatorul TV a fost invitat la o petrecere alături de amicul lui, Serghei Mizil, iar fericitul eveniment s-a transformat într-o adevărată catastrofă din care nu a lipsit o răfuială în stil mafiot.

Filmele de acțiune ar putea să se inspire din ultimele evenimente din viața lui Mihai Morar. Mai exact, la inițiativa lui Serghei Mizil, prezentatorul emisiunii ”Răi, da` buni” de la Antena Stars a dat curs unei invitații la o petrecere care avea loc în apropiere de București.

Din păcate, situația s-a înrăutățit în cel mai scurt timp cu putință, iar petrecerea s-a transformat într-o catastrofă. Mai exact, în camera în care stăteau de vorbă Mihai, Serghei și gazdele lor au năvălit câțiva bărbați înarmați care nu s-au temut niciun moment să facă uz de armă, pe podea ajungând, morți, câteva clipe mai târziu bodyguarzii omului de afaceri. Panica a pus stăpânire pe cei aflați acolo, iar Mihai Morar, tremurând de teama de a fi ”găurit” de automatele mafioților, s-a refugiat pe balcon și a sărit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest