Mihai Morar, detalii uluitoare din ipostaza de tătic: „Nu noi facem copii, copiii ne fac pe noi!” VIDEO

 

Mihai Morar va deveni tată pentru a treia oară. Gabriela, soţia prezentatorului va aduce pe lume încă o fetiţă, iar acesta este extrem de fericit. În exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta a vorbit despre cum se simte în rolul de tătic şi despre experienţa sa de până acum.

Mihai Morar nu mai este pasăre de noapte, de când a devenit tătic. Reporterii Antena Stars l-au surprins pe acesta în oraş, unde a vrut numai să îsi salute prietenii. Familia este pe primul loc, iar de fiecare dată când prinde ceva timp liber, îl oferă soţiei şi fetiţelor.

"Cred că este prima ieşire de când am aflat că sunt tătic. Habar nu am de ce am ieşit. Obişnuiam acum câţiva ani să ies cam o dată pe lună, dar recunosc că e prima oară anul acesta când ies, mai ales că e aproape de casă, doar am trecut strada ca să-mi salut prietenii." a declarat Mihai Morar pentru Star Matinal. 

Mihai Morar a devenit tată pentru prima oară, în urmă cu 10 ani. De atunci, lucrurile s-au schimbat considerabil, iar acum se pregăteşte emoţionat de venirea pe lume celui de-al treilea copil:

"E o experienţă pe care am mai trăit-o în urmă cu 10 ani şi jumătate. Aveam sub 30 de ani atunci şi nu înţelegeam ce mi se întâmplă în momentul în care am aflat că o să fiu tată. Totul parcă a trecut pe repede înainte. Totul s-a transformat foarte repede, fetele au crescut şi iată că sunt aproape, de fapt sunt foarte, foarte mari... nu mai pot să le spun copii. Cred că a venit şi la mine maturizarea şi să fii tată la vârsta asta e cu totul altceva, decât să fii tată la 20 şi ceva de ani. E mult mai mult stres, decât a fost acum 10 ani şi mă simt în sfârşit responsabil. Nu ştiu dacă e mai bine sau nu, eu cred că noi nu devenim părinţi, ci copiii ne fac părinţi. Nu noi facem copii, copiii ne fac pe noi.", a continuat prezentatorul tv. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest