Minodora tună și fulgeră, după ce a fost jignită în mediul online: „Dacă se continuă, voi merge în instanță”

 

Invitată în cadrul emsiunii matinale de la Antena Stars, Minodora a dezvăluit că are de gând să apeleze la ajutorul legii, din cauza jignirilor care curg pe bandă rulantă pe pagina ei de socializare. Artista a fost pusă la zid după ce a dezvăluit în ce a constat secretul siluetei de care se bucură acum.

După ce, ani buni, s-a luptat cu kilogramele în pus, Minodora a reușit să câștige lupta și a reușit să revină la silueta de acum 20 de ani! Artista a dezvăluit că pe lângă intervenția de micșorare a stomacului, aliate i-au fost și câteva picături care îi taie apetitul.

La scurt timp după dezvăluire, urmăritorii Minodorei au început sa o jignească pe artistă ca la ușa cortului acuzând-o de promovarea unui produs „minune” care nu are niciun efect. În apărarea ei, cântăreața a scris un mesaj pe contul său de socializare unde le-a explicat celor care au aruncat cu cuvinte grele la adresa ei și a familiei sale că nu a spus niciodată numele picăturilor, astfel acuzațiile fiind nefodate!

„Va rog foarte muuult sa nuu mai indrazniti sa ma faceti : mincinoasa, perfida, neserioasa , vaca etc!! De ce??? Pt ca nu am scris numele picaturilor, care m-au ajutat sa slabesc???? Exista un aspect de care nu tineti cont!! Nuu ma poate obliga nimeni, sa spun despre picaturi!!! Daca vreau spun daca nu nuu!! Traim intr-o tara libera!!! Zic... Asa ca, pt ce atatea jigniri?? Pt ca asta este educatia, natiei noastre?? Trist!!” a fost o parte din mesajul Minodorei de pe pagina sa de socializare

Vrea să apeleze la un avocat

Din cauza tuturor injuriilor care i s-au adus, Minodora are de gând să apeleze la ajutorul unui avocat, din cauza situației alarmante la care s-a ajuns în legătură cu ușurința cu care unii oameni pot jigni persoanele publice fără să pățeascănimic.

„Nu vreau să am de a face cu oameni needucați. Să îmi strice cineva buna dispoziție. Și starea aceea frumoasă în care îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am trezit și când mă uit văd că sunt făcută vacă, perfidă, mincinoasă.  Dacă nu sunt educați, îi educ eu! Chiar dacă este cazul, apelez și la un avocat. Dacă se continuă cu jigniri, voi continua cu avocatul familiei.

Se ajunge într-o situație în care nu este ok. Suntem persoane publice, dar suntem și noi oameni. Mi-au jignit și familia. Am fost la țară și culegeam niște roșii și se luau de mine că nu știu să rup o roșie și că nu am sutien pe mine. Cine e babalâcul de lângă tine, ziceau de tata.

Sunt un om pașnic, dar dacă se audă jignirile, e nasol. Dacă simt că pagina mea se umple de nesimțiți, le tai macaroana.” ne-a spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest