Mircea Diaconu, dezvăluiri incredibile despre cum și-a cunoscut soția: „Prima dată ne-am ținut de mână după ce ne-am căsătorit”

 

Mircea Diaconu a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în cadrul căruia a relatat povestea incredibilă despre cum și-a cunoscut partenera de viață! Marele actor și soția sa s-au căsătorit după a treia întâlnire, iar detaliile începutului relației lor sunt de-a dreptul delicioase!

Mircea Diaconu și Diana Lupescu sunt de mai bine de 40 de ani împreună, formând unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Chiar și așa, nu mulți sunt cei care știu cum s-au întâlnit cei doi și cum s-a legat povestea lor de dragoste.

Marele actor a dezvăluit pentru Antena Stars că momentul întâlnirii cu cea care urma să îi devină soție a avut loc în Costinești, după ce a prezentat un film în cadrul singurului festival de film care exista în anii ’80.

„Mă întâlnisem cu ea vara când era singurul festival de film, în anii 80. În costinești. Am avut de prezentat un film. Am stat de seara până dimineața. Am stat să mănânc ceva. au fost mai mulți, inclusiv ea. Am rămas amândoi. Am pălăvrăgit de viață, cum vorbesc doi oameni. Atât. Dimineața la 3 am plecat.”, a spus Mircea Diaconu.

Cu amintirea discuției pe plajă încă vie, Mircea Diaconu a făcut rost de numărul de telefon al Dianei Lupescu, în casa căreia s-a autoinvitat, din dorința de a o revedea.

„A venit toamna și mă întâlnescu cu o critică de film și am întrebat-o ce număr de telefon avea Diana Lupescu. M-am dus acasă și l-am ținut minte dintr-o singură spunere. Stăteam acasă, casa mea pe care o am și astăzi. Și am dat teltefon seara, nu vorbisem de vara trecută.

I-am spus că s-ar putea să trec prin Bacău și am întrebat-o dacă îmi dă și mie o cafea. Ea mi-a zis da și am sunat la gară, dar ceva mă împingea. Nu aveam niciun plan și am aflat că la 6 pleca trenul. La 9 am ajuns la Bacău. Am dat telefon și i-am zis că am ajuns. Mi-a spus cum să urc la apartamentul ei.”, a mai spus marele actor.

S-au reîntâlnit pentru a doua oară la o cafea în apartamentul ei și pe nepusă masă a Mircea Diaconu a întrebat-o dacă nu vrea să îi devină soție. Chiar dacă era pentru a doua oară când se vedeau vreodată, Diana lupescu a acceptat, iar cea de-a treia întâlnire a fost și cea în care i-a devenit soție!

„Era singură acasă, mama era la serviciu. Mi-a făcut cafeaua în bucătărie, am mers într-o mică sufragerie. Fără să am un plan, din nou, am întrebat-o dacă aș cere-o în cașatorie ce mi-ar zice. După 2, 3 secunde mi-a spus că ar fi de acord. Seara am plecat cu avionul, am băut cafeaua iar... de atunci încoace, bem mereu cafeaua împreună.

Și am mai întrebat-o o dată și am stabilit că peste o lună ne căsătorim. Noi ne-am ținut de mână pentru prima dată după ce ne-am căsătorit!”, a mai spus Mircea Diaconu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest