Naşterea fetiţei Biancăi Drăguşanu - momentul în care astrele o iau razna! Ce se va întâmpla cu Victor Slav după ce va deveni tătic

 
+2 click pentru
galerie

Se pregăteşte să nască, dar nu ştie ce o aşteaptă! Astrologii au mărturisit ce urmează să se întâmple în viaţa Biancăi Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi aşteaptă cu nerăbdare fetiţa, iar astrele le-au pregătit ceva la care nici ei nu s-ar fi gândit. Astrologul Diana Simulescu a fost invitat în emisiunea "Star Matinal" şi a analizat hărţile astrologice pe care le-a avut la dispoziţie, aflând că următoarea perioadă va aduce schimbări semnificative în viaţa cuplului ce urmează să devină părinţi.

"La nivel afectiv sunt nişte aspecte extraordinare. Bianca este idealul feminin al lui Victor. Este o conexiune nemaipomenită pentru el. Tot ce înseamnă femeie, din toate punctele de vedere, a găsit la Bianca. Sunt totuşi şi foarte multe opoziţii. Sunt pe mai multe sectoare, dar îi ajută să se cunoască din ce în ce mai bine. Cu apariţia copilului se vor schimba extraordinar. Va fi o conştientizare nemaipomenită. Pe viitor nu ai cui să-i rupi. Sunt foarte prinşi unul de celălalt. Bianca poate vrea mai multă atenţie, iar el vrea să stea liniştit. Dacă aceste lucruri n-ar exista, s-ar plictisi. Sunt multe aspecte provocatoare", a mărturisit astrologul Diana Simulescu.

Bianca și Victor vor avea o fetiță
Vestea că Bianca Drăgușanu este, în sfârșit, însărcinată, a provocat valuri în showbiz-ul autohton. Mai mult, de curând au aflat că visul lor s-a îndeplinit, iar la sfârșitul lui octombrie Bianca va aduce pe lume o fetiță, ”vulpița” pe care cei doi o tot pomeneau. ”Medicii au confirmat că va fi fetiță, iar acum Bianca și Victor fac listă cu nume pentru când se va naște micuța”, ne-a spus o amică apropiată a cuplului.

A.C


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest