Monica Davidescu și Aurelian Temișan, pentru prima oară la ”Star Matinal”! Ce lucru primește doar de două ori pe an artistul

 

Aurelian Temișan  și Monica Davidescu au împlinit 10 ani de căsnicie și 20 de ani de relație și au venit la ”Star Matinal” pentru a vorbi despre relația lor.

Cei doi se iubesc la nebunie din prima zi în care s-au cunoscut, iar în curând vor juca într-o nouă piesă de teatru, numită ”Dezbracă-te, vrea să îți vorbesc”.

Aurelian tocmai s-au întors de la Campionatul Mondial de Fotbal al artiștilor, unde echipa României s-a clasat pe locul al treilea.


Ei și-au amintit și momentul în care Monica l-a dus pentru prima dată pe Aurelian la părinții săi ca să îl cunoască și, pentru că era unul dintre cei mai cunoscuți artiști pe vremea aceea, toată lumea îl numea ”domnul Aurelian”.

”Am mers cu el la ai mei și tata când l-a văzut, a început să îi spună ”domnul Aurelian, să știți că la noi canapeaua e mai tare, așa e la țară iar toate rudele mele au venit să îl vadă. Aveau tot respectul pentru un artist cunoscut la nivel național. Aurelian a zis că nu vrea nimic, doar niște acrtofi prăjiți cu ouă. Primește de două ori pe an asta”, a dezvăluit Monica Davidescu la Antena Stars, amuzată.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest