Monica Tatoiu nu mai merge în vacanţa din Egipt. S-a speriat de cazul româncei ucise de rechin

 

Monica Tatoiu a luat o decizie radicală. Şi-a anulat vacanţa în Egipt de teama atacurilor rechinilor.

„Tot premoniţie. Cu 12 ore înainte să aflu de tragedia respectivă ( că două femei au fost ucise de rechin în staţiunea Hurghada din Egipt n.red.) am citit ce s-a întâmplat cu vasul acela cu oi care s-a scufundat în apropiere de plajă.

Şi am mai avut o experienţă similară acum 12 ani la San Luis, unde o fabrică care producea conserve din peşte a dversat în mare reziduri din peşte cu sânge şi s-a produs, singura dată în Guadelupe, acelasi lucru – atac la surferi si la cei care faceau snorkeling. Rechinii din zona Caraibe nu sunt aşa agresivi ca cei din Oceanul Indian „, a povestit Monica Tatăiu la România TV.

Monica Tatoiu are câteva sfaturi pentru românii care merg în concedii în afara ţarii.

„Trecutul nu poate fi schimbat. Ce ii rog pe oameni, apropo de viitoarele concedii, niciodata nu intri in apa singur in zone necunoscute. Poti sa faci stop cardiac, poate să-ţi alunece piciorul pe ceva, poate sa te intepe un peste. Fiul meu, in Singapore, s-a scufundat cu nişte pesti şi după l-am dus la spital, i s-a umflat un braţ şi era suspect de embolie”, a mai spus Monica Tatoiu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest