Motivul din cauza căruia Mihaela Tatu a divorțat după 15 ani de căsnicie: „L-am întrebat dacă poate spune „Te iubesc”

 

Mihaela Tatu a făcut confesiuni dureroase despre motivul din cauza căruia a divorțat după 15 ani de căsnicie de partenerul de viață! Fosta prezentatoarea TV a vorbit cu lux de amănunte despre ce anume a dus la ruptura dintre ea și tatăl fiicei sale.

Mihaela Tatu este un nume cu greutate în showbiz-ul autohton! Vedeta a prezentat, de-a lungul carierei sale, emisiuni celebre, remarcându-se printr-un stil unic cu care a ieșit în evidență.

Și chiar dacă este extrem de cunoscută în lumea mondenă, Mihaela Tatu și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor... până în momentul în care a decis să vorbească deschis despre motivele care au dus la ruptura de partenerul de viață.

Vestea că Mihaela Tatu a divorțat după 15 ani de căsnicie a picat ca o bombă în showbiz. Chiar dacă la vremea respectivă nu a dorit să ofere prea multe detalii despre decizia luată, la ani distanță, fosta prezentatoare TV a mărturisit că divorțul a survenit în urma unei întrebări adresate partenerului său.

“De ce am făcut-o? Mi-au plăcut întotdeauna începuturile. Iar atunci am prins curaj să mă desprind. Revoluția din 1989, sau ce o fi fost ea, a fost pentru mine gura de aer. Am vrut să dau la Teatru, tatăl Ioanei nu a zis nu, dar nu a mai vorbit cu mine. Nimic. M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate spune „te iubesc”, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie”, potrivit kfetele.ro

După mai bine de un deceniu de mariaj, Mihaela Tatu a ajuns într-un moment în care se simțea singură în relația sa, astfel că imposibilitatea soțului ei de a-i spune „Te Iubesc” a făcut-o pe vedetă să își dorească divorțul fără să stea pe gânduri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest