Motivul pentru care Cornelia și Lupu Rednic au decis să nu devină părinți niciodată!

 

Cornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai solide cupluri din industria muzicii populare. Sunt căsătoriți de aproape trei decenii, dar nu au niciun urmaș, iar motivul a fost explicat chiar de interpretă în cadrul unei emisiuni.

Pe lângă faptul că formează un cuplu amoros, Cornelia și Lupu Rednic formează și un cuplu muzical. Cei doi cântă și apar împreună pe scenă, la evenimente și fac deliciul tuturor celor care îi ascultă și îi văd.

Chiar dacă nu au fost niciodată protagoniștii vreunui scandal, mulți s-au întrebat dacă mariajul lor este atât de perfect precum se pretinde a fi, dat fiind că nu și-au mărit familia până acum. Și raspunsul este: da! Cornelia și Lupu Rednic au un mariaj scos din cărți, iar decizia de a nu avea copii a fost luată de comun acord.

Cornelia Rednic a dezvăluit că motivul pentru care nu și-au dorit să devină părinți constă în faptul că au vrut să se axeze pe carieră, iar timpul pe care l-au dedicat vieții profesionale nu le-ar fi permis să aibă un copil.

“Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a spus Cornelia Rednic pentru B1.ro.

A renunțat la școală pentru a se căsători cu Lupu Rednic

Cornelia s-a măritat cu Lupu Rednic după clasa a X-a. Interpreta de muzică populară a renunțat la școală pentru a-și trăi viața de familie alături de soțul său, însă, ulterior și-a reluat studiile.

„Eu după clasa a 10-a am renunţat la şcoală, eram măritată. Am terminat clasa a X-a şi eu m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, mi-am terminat studiile, apoi am făcut şi facultatea, pe toate pe rând”, a spus în urmă cu ceva timp Cornelia, într-o emisiune TV. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest