Motivul pentru care Rita Mureşan a plâns cu lacrimi de crocodil: „Am urlat”

 
+2 click pentru
galerie

Rita Mureşan nu s-a putut opri din plâns! Iar lacrimile au fost datorate sentimentului de mândrie! Fiica ei cea mare a absolvit facultatea, în America, motiv pentru care creatoarea de modă cu greu, şi-a putut stăpâni emoţiile.

Rita Mureşan a fost invitată în platoul emisiunii „Star Matinal de Weekend”, unde a mărturisit că au copleşit-o emoţiile, atunci când a văzut că fiica ei a primit diploma de absolvire a facultaţii de chimie din America. Aceasta s-a stabilit acolo, după ce a primit o ofertă de muncă de nerefuzat.

Rita Mureşan este o mamă extrem de mândră şi împlinită. Deşi a încercat să îşi ţină în frâu sentimentele de bucurie, ca să nu îi strice momentul, aceasta nu s-a putut abţine şi s-a lăsat purtată de val.

"Sunt foarte mândră de ea, a avut întotdeauna rezultate bune la învăţătură, a plecat în America pe bursă. A putut de fiecare dată să îşi reînnoiască bursa. A fost dorinţa ei, ea şi-a dorit America. Ea a dorit să ajungă acolo, să facă chimie, care nu este o facultate deloc uşoară. Va rămâne acolo, a fost deja angajată, nu se va întoarce. Am urlat, nu am plâns (n.r. când a primit diploma de absolvire). Nu am vrut să plâng, să nu o supăr. Iubitul ei a fost uimit când m-a văzut, credea că nu am să vin. A fost o strategie pe care am făcut-o cu sora ei. Nick este un băiat deosebit, sunt împreună de la începutul facultăţii", a spus Rita Mureşan la Star Matinal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest