„Na, fă!” Nici Coronavirusul nu o sperie pe Ana Morodan! În plină pandemie, nu renunţă la lux şi opulenţă/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

În plină pandemie, Ana Morodan nu renunţă la lux şi opulenţă! Ce supranumită „Contesa Digitală” îşi păstrează stilul indiferent de situaţie, fie ea şi de criză! Iar ipostazele în care a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro, vorbesc de la sine.

Îmbrăcată lejer, cu un trening bej, peste care şi-a pus un palton alb-negru, cu dungi, lung până în pământ, vedeta a luat la rând rafturile magazinului! După ce şi-a umplut coşul cu de-ale gurii, Ana Morodan a oprit şi în faţa raftului cu licori magice. Şi a luat o sticlă de şampanie şi s-a îndreptat spre casa de marcat, apoi către bolidul său.

Se pare că isteria provocată de noul virus a cuprins-o şi pe Ana Morodan, căci a făcut atât de multe cumpărături, încât a fost nevoită să facă două drumuri pentru a putea pleca liniştită acasă şi pentru a-şi putea vedea în continuare de viaţă, potrivit Spynews.ro

„Este foarte important pentru mine să nu uit să trăiesc cu umor şi bucurie şi fără panică şi frică. Nu spun că ar trebui să facem mişto de situaţia asta, pentru că nu asta este ideea, dar cred că ar trebui să ne păstrăm raţiunea şi capul pe umeri, pentru că nici să ajungem să urlăm unii la alţii pe stradă, nu este o soluţie. Trebuie să ne focusăm pe luminiţa de la capătul tunelului, astfel că reminderul meu este să fim responsabili, dar să  nu uităm de normalitate” a spus Ana Morodan, pe pagina sa personală.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest