Nadir se pregăteşte să îşi lanseze noua piesă! Ce sfaturi are pentru viitorii concurenţi X Factor?

 
+3 click pentru
galerie

A ridicat publicul în picioare şi a primit zeci de aplauze la X Factor. Este vorba despre Nadir Tamuz! Acesta are acum o nouă surpriză pentru fanii lui

A participat la X Factor şi a avut numai de câştigat. Unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi ai emisiunii, Nadir Tamuz se pregăteşte acum să-şi lanseze o nouă piesă. "Melodia se numeşte "Mână în mână", este făcută de Randi şi cântată de mine împreună cu Yolo. Mesajul piesei este "iubiţi-vă mai mult", a povestit Nadir.

X Factor a fost o adevărată rampă de lansare pentru cântăreţ. "Participarea la X Factor mi-a adus foarte multe beneficii, m-a împins foarte mult de la spate, am învăţat multe, a fost exact experienţa de care aveam nevoie pentru că nu fusesem până atunci în prim plan, pe o scenă mare, cu un public, cu emoţii, cu concurs, a fost exact ce mi a trebuit ca să mă maturizez", a mai spus acesta.

Nadir are şi un mesaj pentru viitorii concurenţi ai emisiunii. "Să creadă în ei, să se ducă cu inima deschisă şi vor reuşi dacă au talent!".

Bravo Nadir! Suntem siguri că noua piesa va avea un real succes.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest